Råstølen Park Trinn 2

I trinn 2 som består av Hus I, er alle leilighetene solgt. Hus I er selveste signalbygget i Råstølen Park! Det er et svalgangsbygg med 49 leiligheter, hvor 3 av leilighetene i enden av hver etasje får inngang direkte fra heis/trappehus. Her er en god leilighetsmiks med leiligheter for nyetablerte, så vel som for eldre. 

 

Leilighetsstørrelsene varierer fra ca. 44 til 101 kvm. Den største leiligheten har 3 soverom, de øvrige har 1 eller 2. Alle leilighetene har private balkonger, og i tillegg er det en felles takterrasse på mer enn 300 kvm for beboerne i huset. Det er to heiser i huset, fra garasjen i kjelleren til øverste etasje. Det blir sykkelparkering innvendig i 1. etasje og utvendig ved inngangspartiet. Hus I er et eget sameie.

Hus I blir den mest urbane delen av Råstølen Park, med moderne arkitektur og tett tilknytning til bybanen. Samtidig ivaretas den grønne følelsen på baksiden av huset som i sin helhet vender mot den felles parken på området. I 1. etasje i dette bygget er det en REMA1000 butikk. Enklere kan det nesten ikke bli, med garasje under bygget, heis opp til leilighetene, matvarebutikk i 1. etasje og bybanestopp kun et steinkast unna!

 

Din perfekte leilighet

Her skal Skanska bygge 281 nye leiligheter.

I Råstølen Park vil vi kunne tilby en rekke forskjellige typer leiligheter, fra 2-roms på ca. 42 kvm til 4-roms på opptil ca. 128 kvm, med priser fra 2 250 000 til 7 530 000 NOK.